SELAMAT MAKAN GROOTEGAST

SELAMAT MAKAN GROOTEGAST Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 199 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selamat Makan Grootegast. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 21:30 Het vlees wat lauw,maar wel lekker
12 jun 2022 om 19:28 Geweldig
11 jun 2022 om 18:59 2x kapsalon pulled ribs De groenten en de salade zijn hier altijd vers waardoor het in combinatie met het spareribvlees echt super lekker is
26 mei 2022 om 22:30 Nooit en nooit meer geen woorden voor patat droog en koud en me Nacho s was meer chips vlees en groente waren ver te zoeken zonde van me geld waardeloos voor mij was dit echt de laatste keee
26 mei 2022 om 20:59 twee uur moeten wachten op het eten. Des ondanks smaakte het eten goed en was warm
26 mei 2022 om 20:00 Goed eten. Dit was wat ik verwachtte.
12 mei 2022 om 22:48 Het was heerlijk! Heel fijn dat ze dit keer niet de ingredienten die ik er niet in wilde hebben erin hebben gelaten, geweldig!
5 mei 2022 om 22:24 Ik vroeg om geen jalapeno pepers en rode ui in mijn Nacho's pulled pork, dat had ik bij de opmerkingen geschreven, maar er zaten wel rode uien in. Daarom maar 3 sterren.
23 apr 2022 om 21:07 Spareribs waren prima. Op de burger zat teveel saté saus en deze was wel erg machtig van smaak, de burger zelf was ook beetje taai/droog.
10 apr 2022 om 18:49 Ze hadden auto pech waardoor de bezorg tijd wat langer werd. Ze hebben daar keurig over gebeld en netjes afgehandeld. Eten was heerlijk.
10 mrt 2022 om 20:59 Eten was erg smaakvol en de bezorging vlot! Voor ons voor herhaling vatbaar!
20 feb 2022 om 20:35 Het Was lauw. En het vlees was nog aan de binnenkant rood