SELAMAT MAKAN GROOTEGAST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selamat Makan Grootegast. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:35 Heerlijk!
26 nov 2022 om 20:20 2 uur op het eten gewacht...
26 nov 2022 om 19:54 Eten werd drie kwartier te laat bezorgd. Geen belletje gehad dat ze later zouden komen. Eten was verder ok. Alleen patat zat in een afgesloten zakje, waardoor deze erg slof waren.
14 nov 2022 om 22:08 Bezorging was HEEL snel zelfs al was het op een zondag! Vond alleen de nieuwe kaas op de pulled pork nachos niet lekker, dat was wel heel jammer, vond de vorige kaas een stuk lekkerder.
12 nov 2022 om 21:22 Erg lekker en warm bezorgd
12 nov 2022 om 20:05 Heerlijke spareribs en op tijd bezorgd.
10 nov 2022 om 21:17 Heerlijke spareribs, snelle bezorging!
6 nov 2022 om 19:54 Eten was niet echt warm
31 okt 2022 om 9:33 Nachos zonder peper besteld, helaas wel pepers. Guacomole is een chemisch groen goedje,chips was slap,niet te eten. Dochter had kindermenu met verassing en kipnuggets van echte kippedij. Helaas simpele snackbarnuggets en geen verassing. Nooitw
18 sep 2022 om 22:55 Echt heerlijk, precies waar ik zin in had!
4 sep 2022 om 11:01 HEERLIJK zoals altijd! Ben zo blij dat ze weer bezorgen, want ik woon te ver weg om het te kunnen ophalen, want ik heb geen auto, dus ik was heel blij dat ik weer hun eten kon eten!
31 jul 2022 om 13:27 Eten smaakte goed en binnen de aangegeven bezorgtijd geleverd