SELAMAT MAKAN GROOTEGAST

SELAMAT MAKAN GROOTEGAST Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selamat Makan Grootegast. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 22:55 Echt heerlijk, precies waar ik zin in had!
4 sep 2022 om 11:01 HEERLIJK zoals altijd! Ben zo blij dat ze weer bezorgen, want ik woon te ver weg om het te kunnen ophalen, want ik heb geen auto, dus ik was heel blij dat ik weer hun eten kon eten!
31 jul 2022 om 13:27 Eten smaakte goed en binnen de aangegeven bezorgtijd geleverd
29 jul 2022 om 19:22 Kreeg normale nachos nadat ik nachos met pulled pork had besteld en ook voor betaald had. Heb het verder wel opgegeten, maar wel jammer.
11 jul 2022 om 9:43 Dikke prima. En gaan zeker weer eens wat bestellen.
3 jul 2022 om 18:52 Heerlijk zoals altijd! Ik kijk altijd uit naar het moment wanneer ik hier weer vandaan kan bestellen!
1 jul 2022 om 22:09 Prima eten. Heeft goed gesmaakt.
12 jun 2022 om 21:30 Het vlees wat lauw,maar wel lekker
12 jun 2022 om 19:28 Geweldig
11 jun 2022 om 18:59 2x kapsalon pulled ribs De groenten en de salade zijn hier altijd vers waardoor het in combinatie met het spareribvlees echt super lekker is
26 mei 2022 om 22:30 Nooit en nooit meer geen woorden voor patat droog en koud en me Nacho s was meer chips vlees en groente waren ver te zoeken zonde van me geld waardeloos voor mij was dit echt de laatste keee
26 mei 2022 om 20:59 twee uur moeten wachten op het eten. Des ondanks smaakte het eten goed en was warm